VERKKOKAUPPA ON LOPETTANUT TOIMINNAN!

Me – Elina ja Katri – autamme naisia löytämään itsevarmuutensa ja rohkeutensa. Olemme itse käyneet elämässämme läpi monenlaisia haasteita. (Tässä yhteydessä “haasteita” on melko lievä käsite.) Niistä selvittyämme halusimme kouluttautua valmentajiksi, jotta voisimme tarjota naisille sellaista apua ja niitä työkaluja, joita itsekin olisimme kaivanneet! 

Elinasta ja Katrista ovat kertoneet esimerkiksi:

ELINA

Aivan liian moni tyytyy liian vähään. Me oletamme, että elämässä on sääntöjä tai normeja, joiden mukaan pitää elää. Olen aina halunnut tehdä asioita toisin kuin muut ja kyseenalaistaa sitä “miten on aina ennenkin tehty”. Minulle suurin arvo elämässä on vapaus. Vapaus päättää siitä mitä tekee, kuinka paljon tekee ja kenen kanssa tekee. Löysin tuon vapauden, kun uskalsin viimein päästää irti siitä roolista, johon olin koko elämäni pyrkinyt.

Haluan kannustaa mahdollisimman monia ihmisiä näkemään oman potentiaalinsa ja ne lukuisat mahdollisuudet, joita elämällä on tarjota!

Kasvatustieteen maisteri 
Mindfulness-ohjaaja
Ratkaisukeskeinen lyhytterapeutti
Sarjayrittäjä 
Neljän lapsen äiti 

KATRI

Puhun intohimoisesti vahvuuksista ja erityisosaamisesta, jota meiltä kaikilta löytyy. Mielestäni jokainen osaa jotain sellaista, jonka voi myös muuttaa liiketoiminnaksi.

Koin ennen suurta ahdistusta siitä, että joku muu määritti elämääni työni kautta. Yrittäjäksi ryhdyttyäni sain vihdoin päättää täysin omasta elämästäni.

Nyt haluan rohkaista myös sua poistumaan sun mukavuusalueelta, kokeilemaan yrittäjyyttä ja tavoittelemaan niitä juttuja, joita sä haluat elämässäsi saavuttaa!

  • Liikkeenjohdon restonomi
  • Life coach
  • Yrittäjä
  • Kahden pienen lapsen äiti

GRLPWR

BLOGI

Ei v*ttu mulla oo aikaa!

Kiire. V*ttu aina on kiire. Ajanpuute. Vuorokaudessa ei tunnu olevan tarpeeksi tunteja edes sen välttämättömimmän tekemiseen. Riittämättömyyden tunne on jatkuvaa. Mihin se kaikki oikein menee?

LUE JUTTU

Menesty oikein!

(Koska jotkut tekee sen kuulemma väärin.) Oot varmaan kuullut sen stoorin tulipalosta ja siitä, kuinka tulipalon huomanneet ohikulkijat saivat omalla aktiivisella toiminnallaan tulipalon sammutettua ennen

LUE JUTTU