HEI TOSI KIVA KU LÖYSIT TÄNNE!


Miksi sun pitäis edes harkita meidän valmennuksiin lähtemistä?

No tässäpä muutama syy:

✔️ Sä saat itsesi kiinni vähättelemästä itseäsi milloin mistäkin, mutta haluaisit sen sijaan aidosti luottaa itseesi ja osaamiseesi, ja voisit olla täysin itsevarma – tilanteessa kuin tilanteessa.

✔️ Sä unelmoit jo suuria ja tiedät, että haluat tehdä asioita aivan toisin kuin nyt. Kuitenkaan et täysin aidosti usko, että oikeasti voisit onnistua… Menestys tuntuu kaukaiselta haaveelta. 

✔️ Tai sitten uskot itseesi (Jes! <3), mutta prosessi ei vaan tunnu etenevän – painat duunia mutta tulosta ei näy missään, tai aina jotenkin sabotoit sen saavutetun tuloksen.

✔️ Ihmissuhderintamalla toistuu jatkuvasti samat kaavat – haluat oikeasti syventää ihmissuhteitasi ja saada niistä merkityksekkäämpiä.

✔️ Haluat enemmän rahaa ja vaurastua. Mutta et myöskään halua opiskella kuukausitolkulla monimutkaisia sijoitusohjeita tai paahtaa itseäsi uuvuksiin työllä rahan takia.

✔️ Haluat enemmän ilon ja onnen hetkiä arkeesi. Että jokainen päivä tuntuisi merkityksekkäältä, vaikkei päivät aina olisikaan pelkkää juhlaa.


Tiedätkö mitä? Tuo kaikki edellä mainittu on mahdollista. Me ollaan kuljettu näitä polkuja itse ja kohdattu kaikki mahdolliset epävarmuudet – ja tehty kaikki mahdolliset virheet (Siis tehdään me niitä virheitä edelleen, nehän ei koskaan elämästä katoa! Niihin kuitenkin oppii suhtautumaan eri tavalla 😉). 


Nyt me annettais sulle työkalut, jollaisia me itsekin oltais omalla matkalla toivottu. Me opetaan sulle se nopein reitti kohti itsevarmaa, sun näköistä onnellista elämää, jolloin sä voit aidosti sanoa: “Mä olen ihan h*lvetin onnellinen!”

 • Ale!

  Ratkaisukeskeinen valmennus / lyhytterapia, 3 tapaamista

  150.00 
  Tilaukseen
 • Tunnin sparrauspuhelu

  89.00 
  Tilaukseen

GRLPWR

BLOGI

Ei v*ttu mulla oo aikaa!

Kiire. V*ttu aina on kiire. Ajanpuute. Vuorokaudessa ei tunnu olevan tarpeeksi tunteja edes sen välttämättömimmän tekemiseen. Riittämättömyyden tunne on jatkuvaa. Mihin se kaikki oikein menee?

LUE JUTTU

Menesty oikein!

(Koska jotkut tekee sen kuulemma väärin.) Oot varmaan kuullut sen stoorin tulipalosta ja siitä, kuinka tulipalon huomanneet ohikulkijat saivat omalla aktiivisella toiminnallaan tulipalon sammutettua ennen

LUE JUTTU